Emri i Këngës desc Sasia desc Ndëgjo desc
tyyp Mbrapa
tyyp - HITET DHE ALBUMET E FUNDIT (PREMIER NE VEQHITE 2014)
tyyp - HITET E VITIT (2013)
tyyp - HITET E VITIT [2012]
tyyp - RAP - HIP-HOP SHQIP [RISI 2012]
tyyp - RAP - HIP-HOP SHQIP [RISI 2011]
tyyp - RAP - HIP-HOP SHQIP [RISI 2010]
tyyp - RAP - HIP-HOP SHQIP [RISI 2009]
tyyp - HITE DHE ALBUME TE GJITHA KOHERAVE
tyyp - KURANI SHQIP
tyyp - HITET E VITIT (2011)
tyyp - HITET E VITIT (2010)
tyyp - HITET E VITIT (2009)
tyyp - HITET E VITIT (2008)
tyyp - HITET E VITIT (2007)
tyyp - HITET E VITIT (2006)
tyyp - HITET E VITIT (2005)
tyyp - ROCK SHQIP
tyyp - TALLAVA
tyyp - VALLE DASMASH
tyyp - VALLE DASMASH (KOLEKSION)
tyyp - MUZIKA VALLE (RISI 2009)
tyyp - MUZIKA LIVE
tyyp - MUZIKA POPULLORE
tyyp - SHOUND E KIQ
tyyp - EUROVIZION TURKEY
tyyp - HITE VAJTUESE PA KUFI
tyyp - KENGE FOLKLORIKE
tyyp - KENGE PATRIOTIKE
tyyp - KOLEKSION PER MATURANT
tyyp - MUZIKAT E VJETRA
tyyp - ANIMACIONE PER TELE
tyyp - FEJA ISLAME (RISI 2009)
tyyp - MUZIK REMIX
tyyp - MUZIKAT PARODIKE
tyyp - MUZIKAT PER PAVARSI